Q4 Profiles | Q4 Clue 438 | Q4 HorseProfile Boek

Afgelopen weekend is het Q4HorseProfile boek ‘Begrijp je paard, begin bij jezelf’ gelanceerd. Maanden van schrijven en herschrijven, proefdrukken, foto’s en andere illustraties komen nu samen. Hoe gaan de verschillende stijlen om met deze mijlpaal?

 

D-stijl  Eindelijk is het zover! Wat duurt het lang voordat zo’n boek op de plank ligt. Wel heel gaaf dat mijn naam op de cover staat. Alvast maar een tweede druk bestellen, het kan niet anders dan een giga succes worden. We zetten de hippische wereld op z’n kop!

 

 

I-stijl  Wat heerlijk dat iedereen zo enthousiast reageerde tijdens de lancering. We zorgen er met dit boek echt voor dat ruiters hun paarden beter begrijpen, waardoor ze veel plezieriger met elkaar omgaan. En dat het trainen ook veel fijner wordt, met meer harmonie. Dat wil toch iedereen?!

 

 

S-stijl  We hebben het echt samen voor elkaar gekregen om zo’n prachtig boek te maken. Het liefst geef ik anderen de plek in de schijnwerpers. En ik hoop maar dat mensen zich herkennen in onze verhalen. Zou het niet fijn zijn als er meer begrip en geduld ontstaat vanuit ruiters naar hun paarden!

 

 

C-stijl  Het verzamelen van alle (achtergrond) informatie plus voorbeelden en het correct uitwerken was veel en een precies werkje. Dan komt de deadline altijd (te) snel. Maar gelukt! Alles nu gebundeld in een mooi naslagwerk. Nuttig en leerzaam!