Wat doen wij?

Jouw persoonlijke Q4HorseProfile wordt gemaakt op basis van twee vragenlijsten die je online invult. Het resultaat is een rapport van bijna 40 pagina’s. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke beschrijving, je communicatiestijl, jouw ruitertype en een uitgebreide beschrijving van jouw paard. Daarnaast wordt de combinatie van jou en je paard beschreven. Jullie sterkten en valkuilen, en tips hoe je goed op je paard kunt afstemmen.

Workshops

Omdat we het belangrijk vinden dat je goed begrijpt wat er in het rapport beschreven staat en hoe je de grafieken interpreteert, sturen we nooit zomaar het HorseProfile naar je toe. In een 4 uur durende workshop vertellen we je meer over de theoretische achtergronden van het instrument en nemen we samen de HorseProfiles door. Reacties van deelnemers zijn unaniem dat de workshop een grote toegevoegde waarde heeft. ‘Het is fijn om ervaringen van andere ruiters te horen, dit helpt je blik te verbreden. De workshop geeft verdieping aan de inhoud van HorseProfile.’

1-op-1 begeleiding

Wanneer je liever in een 1-op-1 situatie de uitkomsten van jouw HorseProfile bespreekt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kan een onderdeel zijn van de training met jouw instructeur, als deze gecertificeerd Q4HorseProfile Coach is. Je kunt ook bij ons terecht voor 1-op-1 begeleiding, samen met je paard. Voor meer informatie hierover kun je mailen met esther@q4horseprofile.com.

Trainingen voor instructeurs

Voor instructeurs die de effectiviteit van hun lesgeven willen vergroten geven we trainingen waarin we dieper ingaan op de didactiek. Hierbij is de basis het theoretische model (DISC) waar Q4HorseProfile op gebaseerd is. Instructeurs leren de verschillende gedragsstijlen te herkennen en erkennen, en krijgen inzicht in hoe ze optimaal kunnen afstemmen op hun individuele lesklanten en –combinaties. Hierdoor voegen ze een extra dimensie toe aan hun lesgeven. Klanten halen meer rendement uit de lessen en ervaren deze als prettig. De doorstroom van lesklanten wordt verminderd en het rendement en omzet van de instructeur verhoogd. Meer weten? Stuur ons een mail.

Certificatietrajecten

Instructeurs en hippisch ondernemers die Q4HorseProfile willen gebruiken in de begeleiding van hun klanten (o.a. instructie, africhting, training en verkoop), kunnen een certificatietraject volgen. Meer weten?
Stuur ons een mail.